Wilt u uw gasten een onvergetelijke gala avond bezorgen? Bij VL-Entertainment bent u aan het juiste adres! Graag helpen wij u met het organiseren van een spectaculair gala feest met alles erop en eraan. Bij VL-Entertainment zijn de mogelijkheden eindeloos en maken we er graag een spetterend feest van!

Bezorgservice

Naast onze ophaalservice kan de apparatuur ook op locatie bezorgd worden

Hoge kwaliteit

Bovendien werken wij alleen met A-merken

Online huren

Ook met een online verhuur platform met winkelwagen

Scherpe prijs

Ook garant voor scherpe prijzen

Bediening

Tevens te huren met of zonder bediening

Live entertainment op een galafeest

Onze verhuurlijst bestaat uit verschillende categorieën en beschikt over een breed assortiment. Van een DJ set tot een LED-dansvloer, met onze apparatuur maken wij ieder gala feest speciaal. Als gala feest organisator is het belangrijk om de puntjes op de i te zetten. Zo zijn licht en geluid twee belangrijke elementen die een gala feest compleet maken. Het zorgt namelijk voor sfeer en gezelligheid. De A-kwaliteit én makkelijk bedienbare apparatuur zorgen ervoor dat u zonder problemen het gala feest zelf kunt inrichten. Bovendien voorzien we u graag van advies. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geschikt voor ieder gala feest

Bij VL-Entertainment verhuren we geluidsets voor groepen van 30 tot wel 1500 personen. Afhankelijk van de groepsgrootte bieden wij passende apparatuur. Uiteraard voorzien we u hierin graag van advies. Daarnaast werken wij enkel met A-kwaliteit apparatuur zodat u een onvergetelijke avond kunt beleven.

feest dj Limburg
Gala feest

Zingende DJ

Bent u ook op zoek naar een artiest die uw gala avond kan omtoveren tot een echt feestje? JoJo de zingende DJ maakt er graag een onvergetelijk gala feest van. Wissel de dj-muziek af met live muziek van de zingende DJ en maak er een geslaagde avond van. Bij het boeken van JoJo de zingende DJ krijgt u het totaalpakket geleverd. Zo zit hier het licht en geluid bij inbegrepen. De DJ verzorgt de gehele avond muziek én het licht en geluid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de bedieningsregelingen. Zo heeft u alles in één keer geregeld. Wel zo handig!

Bij VL-Entertainment bent u dus aan het juiste adres voor een onvergetelijk galafeest. Als u nog vragen heeft over deze of een van onze andere diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Op zoek naar aankleding voor uw gala feest? VL-Entertainment heeft alles in huis: van verlichting tot geluid tot allround dj!