Als u een groot feest of evenement gaat organiseren, dan wilt u er natuurlijk alles aan doen om het evenement zo indrukwekkend mogelijk te maken. Geluid, licht en special effects zijn belangrijke onderdelen bij het organiseren van evenement. Bij VL-Entertainment kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een te gek evenement. Met licht en geluid Heerlen zorgt u ervoor dat u zowel de materialen als eventueel ook de bediening van de materialen in huis heeft. Met het juiste licht en geluid zorgt u gegarandeerd voor een geslaagd evenement.

Bezorgservice

Naast gratis afhalen is ook bezorging bij u op locatie mogelijk.

Online reserveren

Onze artikelen kunt u eenvoudig online reserveren voor het gewenste aantal dagen.

Scherpe prijzen

Onze huurtarieven zijn scherp, zonder dat u inlevert op kwaliteit of service!

Maatwerk

Zoekt u ook iemand om de materialen te bedienen of ander maatwerk? Dat kan!

Alles voor licht en geluid huren Heerlen

In de omgeving van Heerlen zorgen wij snel en gemakkelijk voor de juiste materialen op het gebied van licht en geluid. Wilt u dus een geluidsset huren in Heerlen? Dan bent u bij VL-Entertainment zeker aan het juiste adres. Het assortiment aan licht en geluid materialen bij VL-Entertainment is eindeloos. Mede door onze goede connectie met partners kunnen wij vrijwel alles mogelijk maken voor uw evenement. De grootte van het evenement maakt voor ons dus zeker niet uit. Door onze scherpe prijs vinden we vrijwel altijd een passende oplossing voor ieder evenement. Van tuinfeest tot kermis tot concert, bij VL-Entertainment staan we graag voor u klaar voor licht en geluid huren in Heerlen.

Bekijk verhuurlijstNeem contact op voor een offerte op maat
licht en geluid kerkrade huren

Kant-en-klare geluidssets van 30 tot 1500 personen, wel zo gemakkelijk!

Geluidinstallatie huren voor een vast aantal personen, maar weet u niet wat u nodig hebt? Daarvoor hebben wij standaard pakketten op maat.

Bekijk onze pakketten:

  • tot 30 personen
  • tot 50 personen
  • tot 75 personen
  • tot 100 personen
  • tot 150 personen
  • tot 200 personen
  • tot 350 personen
  • tot 500 personen
  • tot 750 personen
  • tot 1500 personen

Passend advies voor als je het nog niet weet

Gaat u een groot evenement organiseren, maar heeft u zelf nog geen idee wat u nodig heeft? Bij VL-Entertainment geven wij u graag passend advies op maat. Voor alles op het gebied van licht en geluid in Heerlen helpen we u graag verder. Als u het evenement aan ons omschrijft, dan zorgen wij voor de juiste materialen op locatie. Bij elke aanvraag geven we dan ook echt advies op maat, zodat het licht en geluid volledig is gericht op uw specifiek evenement. Ons passende advies zal u laten verbazen door de hoeveelheid mogelijkheden die er eigenlijk zijn op het gebied van licht en geluid in Heerlen. Door de moderne apparatuur van VL-Entertainment zijn er tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden om uw evenement echt gedenkwaardig te maken. Of het nu gaat om de beste boxen voor muziek of een uitgebreide lasershow, bij VL-Entertainment zorgen we voor de beste kwaliteit voor een spetterend evenement.

Hoge kwaliteit

Bovendien werken wij alleen met A-merken

Advies

Graag geven wij bij elke aanvraag passend advies op maat

Expertise

Doordat we samenwerking met onze partners hebben wij extra veel kennis in huis en grote voorraad aan licht en geluid

Offerte

Bovendien altijd een vrijblijvende overzichtelijke offerte
licht en geluid huren nuth

Licht en geluid Heerlen met of zonder bediening

Een ander groot voordeel aan licht en geluid in Heerlen bij VL-Entertainment, is dat u zelf de keuze heeft voor het huren van licht en geluid in Heerlen mét of zonder bediening. Wellicht heeft u zelf al voldoende kennis van licht en geluid, waardoor u, of uw team, zelf kunt zorgen voor de bediening van het licht en geluid. Ook kan het zo zijn dat u zelf geen idee heeft hoe de bediening werkt. In zo’n geval kunt u bij VL-Entertainment ook terecht voor de bediening van het licht en geluid. Daarnaast hebben wij ook licht en geluid materialen in huis voor kleinere evenementen die makkelijk zelf te bedienen zijn. Hoe groter het evenement, hoe lastiger en uitgebreider de materialen ook worden. Het is dus volledig aan u hoe u dit wilt invullen. VL-Entertainment zal in ieder geval zorgen voor de juiste materialen en mocht het nodig zijn ook voor de juiste bediening.

Licht en geluid in Heerlen maar ook in de rest van Limburg

VL-Entertainment is actief voor licht en geluid in Heerlen, maar ook voor licht en geluid huren in Limburg kunt u bij ons terecht. Wilt u dus licht en geluid huren in Maastricht, Valkenburg of Sittard? VL-Entertainment staat voor u klaar. Door onze persoonlijke aanpak en scherpe prijzen zijn wij de juiste keuze voor licht en geluid huren in heel Limburg. Met name onze scherpe prijzen zorgen er voor dat u zelfs voor de kleinste evenementen en feestjes bij ons terecht kunt. Door ons ruime assortiment en onze goede band met onze partners kunnen wij ook voor het licht en geluid zorgen van zeer grote evenementen. Denk bijvoorbeeld eens aan de grote hoeveelheid licht en geluid dat nodig is op een kermis. Bij VL-Entertainment zorgen we altijd voor het beste licht en geluid in Heerlen en omstreken. Aarzel niet langer en neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvend meer informatie en advies

Heeft u behoefte aan advies op maat of heeft u vragen over welke licht- en geluidsapparatuur het beste bij uw feestgelegenheid past? Wilt u graag meer informatie over onze producten, service en diensten? Aarzel niet en neem contact met ons op. Bel ons op 06 – 24 33 59 15 of stuur een e-mail naar info@vl-entertainment.nl. U kunt ons ook een bericht sturen door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik spullen huren?

Dit kan via onze website of door een mail te sturen of te bellen. Na dat u een aanvraag heeft gedaan krijgt u van ons een bevestiging. Vanaf dan is uw reservering definitief.

 

Moet de apparatuur voor 00:00 uur terug zijn of moet ik 2 dagen huren?

Geen van beide. De spullen huurt u voor 24 uur oftewel 1 dag. Als u dus bijvoorbeeld op zaterdag morgen 11 uur de spullen ophaalt hoeven ze pas zondag morgen 11 uur terug te zijn. De spullen hoeven daarom niet voor 00:00 terug te zijn en u hoeft ook niet voor 2 dagen te huren.

 

Krijg ik kabels bij de apparatuur die ik huur?

Ja, u krijgt alle kabels die nodig zijn om de apparatuur te laten werken meegeleverd. Hiervoor hoeft u niks extra’s te betalen.

 

Ik kan niet vinden wat ik nodig heb?

Het kan zijn dat u net niet uw product vindt. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij u dan toch verder helpen.

 

Ik weet niet wat ik nodig heb voor mijn feest?

Wij kunnen ons voorstellen dat het erg veel en lastig kiezen is. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen u proberen verder te helpen in uw keuze.

 

Waar kan ik betalen?

Dit kan bij het afhalen of afleveren van de gehuurde apparatuur. U hoeft dus niet op voorrand te betalen.

 

Wat moet ik doen bij schade?

Dit kan via mail of via telefoon gemeld. Wij zullen daarna de schade beoordelen en kijken wat repareerbaar is en wat niet

 

Wat te doen bij Diefstal?

Bij diefstal dient u per direct aangifte te doen bij de Politie. Ook moet er schriftelijk aan ons gemeld worden dat de spullen gestolen zijn.

 

Wat moet ik doen als ik spullen kwijt ben?

Dit moet via mail of telefoon aan ons gemeld worden.