Producten nieuwe indeling

Licht en geluid Kerkrade huren

Voor welk evenement dan ook, VL-Entertainment staat graag voor u klaar voor alles op het gebied van licht en geluid. Licht en geluid huren in Kerkrade doet u dan ook het beste bij ons. Onze populariteit hebben we met name te danken aan onze vriendelijke prijzen, ons ruime aanbod en natuurlijk onze persoonlijke aanpak. Licht en geluid huren in Kerkrade kunt u bij ons doen voor ieder type evenement. Ook als u nog geen verstand heeft van licht en geluid heeft, zorgen we samen voor de best passende oplossing.
Levertijd 2 dagen of op aanvraag.
Naast gratis afhalen is ook bezorging bij u op locatie mogelijk.
Online reserveren
Onze artikelen kunt u eenvoudig online reserveren voor het gewenste aantal dagen.
Scherpe prijzen
Onze huurtarieven zijn scherp, zonder dat u inlevert op kwaliteit of service!
Maatwerk
Zoekt u ook iemand om de materialen te bedienen of ander maatwerk? Dat kan!

Waarom licht en geluid huren Kerkrade?

Kijkend naar licht en geluid huren in Kerkrade, is allereerst het geluid bij de meeste evenementen van cruciaal belang. Gaat u bijvoorbeeld een feestje organiseren met muziek, dan zijn de boxen en de geluidsinstallatie natuurlijk extra belangrijk. Ook bij een zakelijk evenement met toespraken is het belangrijk dat de spreker goed gehoord wordt. Kortom, geluid is vaak cruciaal om uw evenement te laten slagen. Geluid huren in Kerkrade doet u dan ook bij VL-Entertainment om er zeker van te zijn dat het geluid op uw evenement van goede kwaliteit is.

Naast het geluid speelt licht vaak ook een erg belangrijke rol. Vooral op feestjes is het niet leuk als iedereen gewoonweg in een donkere zaal staat. Door gebruik te maken van de juiste verlichting kunt u uw feestje echt sfeer geven. Daarnaast is verlichting ook juist bij zakelijke evenementen van groot belang. Zo dient de spreker natuurlijk goed verlicht te zijn, zodat iedereen de spreker goed kan zien. Om welk type evenement het ook gaat, VL-Entertainment zal altijd een passende oplossing weten te vinden op het gebied van licht en geluid in Kerkrade.

Daarnaast hebben we bij VL-Entertainment ook extra mogelijkheden. Zo bieden wij ook special-effects en zingende dj’s aan voor evenementen. Denk hierbij aan speciale mogelijkheden om uw feest of evenement helemaal af te maken. Wilt u uw feestje bijvoorbeeld met een echte knaller afsluiten? Bij VL-Entertainment bent u dan zeker aan het juiste adres.

Verhuurlijst
kant-en-klare geluidssets

Kant-en-klare geluidssets van 30 tot 1500 personen, wel zo gemakkelijk!

Geluidinstallatie huren voor een vast aantal personen, maar weet u niet wat u nodig hebt? Daarvoor hebben wij standaard pakketten op maat.

Bekijk onze pakketten:

Licht en geluid Kerkrade voor ieder type evenement

Zoals al eerder gezegd maakt het bij het licht en geluid huren in Kerkrade niet uit voor welk type evenement het is. Zo zorgen wij altijd voor de juiste materialen die geheel passend zijn voor uw type evenement. Van concert, tot een zakelijk evenement of tuinfeest, wij kunnen het allemaal. Door ons grote aanbod op het gebied van licht en geluid in Kerkrade, kunnen wij altijd de juiste oplossingen vinden. Door onze vriendelijke prijzen is het ook zeker mogelijk om licht en geluid te huren in Kerkrade voor bijvoorbeeld een tuinfeest. Daarnaast is een evenement ook zeker niet te groot voor ons. Mochten we toch niet alle materialen in huis hebben, dan kunnen wij altijd vertrouwen op onze partners in licht en geluid. U kunt dus voor ieder evenement bij ons terecht!

Passend advies en hulp van VL-Entertainment

Of u nu weinig of veel verstand heeft van licht en geluid, wij zullen altijd zorgen voor passend advies en persoonlijke hulp. Zo kunt u ons bijvoorbeeld ook contacteren voor advies over licht en geluid als u zelf nog geen idee heeft van wat u nodig heeft. Voor een compleet overzicht van alle onze mogelijkheden qua apparatuur, kunt u eens een kijkje nemen bij onze verhuurlijst. Op deze verhuurlijst ziet u ons brede aanbod aan materialen die wij kunnen verhuren op het gebied van licht en geluid in Kerkrade en omstreken.

Naast het verhuren van materialen, kunt u bij VL-Entertainment ook terecht voor de bediening van de materialen. Mocht u dus geen personeel hebben of zelf niet weten hoe het moet, dan zorgen wij graag ook voor de bediening van de materialen. Bij het aanvragen van een offerte kunt u dan ook zelf aangeven of u de materialen wilt huren met of zonder bediening. Door het aanbieden van bediening, zorgen wij ervoor dat we een oplossing kunnen bieden voor iedereen.

Contact opnememen

Geluidsset huren Kerkrade

Omdat wij begrijpen dat het moeilijk is om vooraf te bepalen welke lampen en boxen geschikt zijn voor uw evenement, is het mogelijk geluidssets te huren in Kerkrade. Het voordeel van een geluidsset is dat deze verschillende boxen en nog veel meer combineert. Deze geluidssets hebben wij zelf vanuit onze jarenlange ervaringen met evenementen samengesteld. Door een geluidsset te huren in Kerkrade weet u zeker dat u een goede basis heeft voor uw evenement!

Licht en geluid huren in Kerkrade en heel Limburg

Licht en geluid huren kunt u dus in Kerkrade doen. Daarnaast is VL-Entertainment ook actief in de rest van Limburg en zelfs daarbuiten. Ongeacht waar uw evenement zal plaatsvinden in Limburg, VL-Entertainment staat graag voor u klaar. Het huren van de benodigdheden kan dus ook heel goed in Maastricht, maar u kunt bijvoorbeeld ook licht en geluid huren in ValkenburgRoermond of nabij Weert huren. Bent u geïnteresseerd over licht en geluid huren in Kerkrade? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op!

 
Verhuurlijst
Licht en geluid Heerlen

Veilig online betalen

checkmark-circle
×

Hallo!

Heeft u vragen aarzel dan niet en vraag het een van onze specialisten.

× Hoe kan ik u helpen?