Producten nieuwe indeling

Licht en geluid Maastricht huren

Bent u op zoek naar licht en geluid in Maastricht? Dan bent u bij VL-Entertainment aan het juiste adres. Het maakt niet uit of het gaat om kleine of grote evenementen, wij van VL-entertainment zijn al meerdere jaren actief in het licht en geluid in Maastricht. Wij bezorgen de bestelling bij u op locatie, maar u kunt er ook voor kiezen om de producten gratis af te halen bij ons in Nuth!

Van bedrijfsfeesten tot tuinfeesten en van concerten tot aan evenementen, bij VL-Entertainment kan het allemaal. Wij denken graag met u mee over uw licht en geluid wensen in Maastricht. Heeft u geen enkel idee wat u wilt? Vanuit onze ervaringen kunnen wij u helpen met uw vraagstukken voor licht en geluid in Maastricht. Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod aan geluid, licht en special effects. Elke licht- en geluidklus in Maastricht pakken wij graag met beide handen aan!

Levertijd 2 dagen of op aanvraag.
Naast gratis afhalen is ook bezorging bij u op locatie mogelijk.
Online reserveren
Onze artikelen kunt u eenvoudig online reserveren voor het gewenste aantal dagen.
Scherpe prijzen
Onze huurtarieven zijn scherp, zonder dat u inlevert op kwaliteit of service!
Maatwerk
Zoekt u ook iemand om de materialen te bedienen of ander maatwerk? Dat kan!

Licht en geluid huren Maastricht

Bij VL-Entertainment kunt u licht en geluid huren in Maastricht. Wij hebben een divers aanbod van verschillende soorten licht en geluid. Dit aanbod stemmen wij af op de vraag vanuit onze klant. Zo kunnen wij op verzoek een 3D tekening maken van het evenement. Dit zorgt ervoor dat er een goed overzicht ontstaat van de situatie. Dit maakt het mogelijk vooraf goed af te stemmen welke apparaten en kabels gekozen moeten worden voor uw evenement. Dit voorkomt dat achteraf blijkt dat een kabel te kort is of dat die box niet past. Daarnaast draagt de 3D tekening bij aan de beleving van het evenement.

Met een professionele 3D-tekening weet u zeker dat alles geregeld is en bovendien op de juiste plaats staat. Dit zorgt voor een evenement dat tot in de puntjes geregeld is. Niks wordt aan het toeval overgelaten. Licht en geluid huren in Maastricht was nog nooit zo goed geregeld!

Verhuurlijst
kant-en-klare geluidssets

Kant-en-klare geluidssets van 30 tot 1500 personen, wel zo gemakkelijk!

Geluidinstallatie huren voor een vast aantal personen, maar weet u niet wat u nodig hebt? Daarvoor hebben wij standaard pakketten op maat.

Bekijk onze pakketten:

Geluid huren Maastricht

VL-Entertainment biedt geluid aan in Maastricht. Omdat elk evenement uniek is hebben wij ons geluidsassortiment opgedeeld in een aantal groepen. Zo bieden wij geluid in Maastricht aan voor kleine groepen (tot 30 personen) en grote groepen (tot 200 personen). Mocht u nu nog een grotere groep mensen willen bereiken dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Deze grotere evenementen vergen werk op maat waarbij wij soms gebruik maken van ons netwerk om te voorzien in de wensen van u als klant.

Licht huren Maastricht

Naast de verhuur van geluid kunt u ook bij ons terecht voor de verhuur van licht in Maastricht. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over LED-schermen en beamers voor bijvoorbeeld congressen. Daarnaast hebben wij een rijk assortiment aan lampen (van lasers tot podium verlichting en van RGB lasers tot lichtsets) die van tevoren geprogrammeerd kunnen worden. Dit draagt bij aan de professionele uitstraling van het evenement. Daarbij komt dat de lampen ook tijdens het evenement vanuit een controller bedient kunnen worden. Zo is het mogelijk om de verlichting af te stemmen op de muziek. Dit zorgt voor de meest mooie lichtshows. Uiteraard kan het licht worden gecombineerd met confetti shooters en rookmachines voor het maximale resultaat. Door licht te huren in Maastricht weet u zeker dat uw evenement slaagt!

Contact opnememen

Geluid huren Maastricht

Omdat wij begrijpen dat het moeilijk is om vooraf te bepalen welke lampen en boxen geschikt zijn voor uw evenement, is het mogelijk geluidssets te huren in Maastricht. Het voordeel van een geluidsset is dat deze verschillende boxen en nog veel meer combineert. Deze geluidssets hebben wij zelf vanuit onze jarenlange ervaringen met evenementen samengesteld. Door een geluidsset te huren in Maastricht weet u zeker dat u een goede basis heeft voor uw evenement!

Licht en geluid huren in Limburg

Naast dat wij licht en geluid verhuren in Maastricht doen wij dit ook in de rest van Limburg en omstreken. Het maakt niet uit of u licht en geluid nodig heeft in SittardKerkrade of Valkenburg. VL-Entertainment levert altijd hoge kwaliteit en biedt naast een bezorgservice ook een ophaalservice aan. Daarnaast wordt licht en geluid in Limburg altijd verhuurd tegen scherpe prijzen en kunt u ook online terecht voor de verhuur van ons licht en geluid. VL-Entertainment staat voor u klaar met de verhuur van licht en geluid in binnen- en buitenland!

Verhuurlijst
Licht en geluid Heerlen

Veilig online betalen

checkmark-circle
×

Hallo!

Heeft u vragen aarzel dan niet en vraag het een van onze specialisten.

× Hoe kan ik u helpen?