Producten nieuwe indeling

Licht en geluid Nuth huren

Een groot evenement of feest wordt door de feestgangers beoordeelt op een aantal zaken, waarvan de voornaamste de sfeer is. Als u wilt dat uw evenement gegrift staat in de geheugens van degene die langskomen, dan bent u bij VL-Entertainment aan het juiste adres. Het licht, geluid en de special-effects zijn van grote invloed op de perceptie van de feestvierder. Om licht en geluid te huren in Nuth zijn wij een zeer populaire keus. Waarom vraagt u zich af? Een combinatie van persoonlijke aanpak & expertise, scherpe prijzen en uiteenlopende aanbod zorgt er voor dat wij de keuze voor u zijn in Nuth.

Levertijd 2 dagen of op aanvraag.
Naast gratis afhalen is ook bezorging bij u op locatie mogelijk.
Online reserveren
Onze artikelen kunt u eenvoudig online reserveren voor het gewenste aantal dagen.
Scherpe prijzen
Onze huurtarieven zijn scherp, zonder dat u inlevert op kwaliteit of service!
Maatwerk
Zoekt u ook iemand om de materialen te bedienen of ander maatwerk? Dat kan!

Alles wat je nodig hebt voor licht en geluid in Nuth

Zoals u kunt zien op onze verhuurlijst, hebben wij een ongelooflijk uitgebreid aanbod om in al uw feestwensen te voorzien. Rondom Nuth zorgen wij er voor dat u op een gemakkelijke wijze alles geregeld heeft omtrent licht en geluid. Wij zijn van alle markten thuis om u in elk van uw wensen te voorzien. Bent u van plan om een sport evenement te bekijken met iedereen in uw straat? Bekijk dan bijvoorbeeld onze beeldschermen en beamers!

Denkt u liever grootser? Dan hebben wij ook voor uw ideeën ook geluidsets die tussen de 30 en 200 man kunnen voorzien van de mooiste klanken. Bent u niet van plan een feest te organiseren maar om een toespraak te houden? Ook dan is een duidelijke en luide stem van belang om de juiste boodschap letterlijk luid en duidelijk over te brengen. Wat uw behoefte ook is in Nuth, VL-Entertainment is de verhuurder die u hier het beste bij kan helpen!

Buiten geluid is licht ook van absoluut belang voor een complete ervaring. Slechte lichten of simpelweg helemaal geen lichten zorgen er niet alleen voor dat uw feest niet de potentie haalt die het kan halen, het zorgt ervoor dat uw feest daadwerkelijk minder plezierig wordt. Daarentegen als u de júiste verlichting heeft, kan dit uw evenement naar een nieuw niveau tillen. Of het nou gaat om een presentator die goed belicht dient te worden of een feest wat prachtige disco feestverlichting moet hebben. Onze lichtsets voorzien u van alle mogelijkheden. Bent u niet helemaal zeker wat nou het juiste licht pakket voor uw situatie is? Maakt u zich geen zorgen, wij geven u graag een passend advies op maat. Zo weet u dat u altijd goed zit qua licht en geluid in Nuth.

Daarnaast heeft u bij ons óók nog de keuze om special effects toe te voegen aan uw entertainment ervaring. Al onze producten kunnen zowel opgehaald als afgeleverd worden op locatie.

Verhuurlijst
kant-en-klare geluidssets

Kant-en-klare geluidssets van 30 tot 1500 personen, wel zo gemakkelijk!

Geluidinstallatie huren voor een vast aantal personen, maar weet u niet wat u nodig hebt? Daarvoor hebben wij standaard pakketten op maat.

Bekijk onze pakketten:

Licht en geluid huren Nuth, het volledige pakket

Wij willen ons assortiment toegankelijk maken voor iedereen. Dit betekent zowel degene die ervaring hebben met het gebruik van licht en geluid in Nuth als degene die dat niet hebben. De simpele waarheid is dat licht en geluid niet altijd simpel is om te gebruiken. Hoewel wij zeker producten in ons assortiment hebben die gebruiksvriendelijk zijn, kunnen wij ons voorstellen dat niet iedereen de tijd of zin heeft om de bediening voor hun licht en geluid te regelen. Bij evenementen op formaat moet u al snel verschillende licht en geluid bronnen coördineren.

VL-Entertainment heeft ook hier op de oplossing. Wanneer u de verstandige keuze maakt om tegen een scherpe prijs licht en geluid te huren in Nuth bij VL-Entertainment kunt u er voor kiezen om VL-entertainment de bediening te laten regelen. Wij willen u zo veel mogelijk ontzorgen bij uw feest of evenement, hierdoor kunt u er zelf ook nog van genieten.

VL-Entertainment in Nuth en Limburg

Hoewel wij voor licht en geluid huren in Nuth te vinden zijn, betekent dat niet dat wij enkel in de omgeving van Nuth leveren. Wij bieden onze producten en services aan door de hele provincie om er voor te zorgen dat heel Limburg en omstreken kan genieten van de hoogstaande kwaliteit die VL-Entertainment te bieden heeft. Zo hebben wij evenementen georganiseerd van VVV-Venlo tot carnavalsfeesten in Maastricht. Niks is te groot of te klein voor VL-Entertainment! Wanneer u een wens heeft dan is het ons plezier om u daar in te helpen en te voorzien. Voor al uw vragen staan onze enthousiaste specialisten u graag te woord!

 
Contact opnememen

Wie zijn wij?

VL-Entertainment is een bedrijf wat ondertussen al vier jaar bestaat. Waar vroeger alleen kleine opdrachten uitgevoerd werden in de achtertuin, mensen die 50 jaar getrouwd waren of die ondertussen Abraham of Sara zagen. Zijn wij ondertussen gegroeid tot een persoonlijke service gigant die schuttersfeesten, carnavalsevenementen en Oktoberfesten naar een nieuw niveau tillen. Wij vinden het belangrijk om ook dezelfde mensen te kunnen helpen die ons als eerste hun vertrouwen gaven, vandaar dat wij nog steeds de minder grote pakketten verkopen. Na die vier jaar is ons doel niet veranderd. Wij willen elk feest of evenement nóg beter maken! Of u nu een kleine geluidsset wilt huren in Nuth of dat u een festival voor meer dan 100 mensen wilt organiseren, wij helpen u graag!

 
Verhuurlijst
Licht en geluid Heerlen

Veilig online betalen

checkmark-circle
×

Hallo!

Heeft u vragen aarzel dan niet en vraag het een van onze specialisten.

× Hoe kan ik u helpen?