Bent u op zoek naar licht en geluid in Sittard? Zoek niet verder! Bij VL-Entertainment huurt u heel eenvoudig licht en geluid voor elk evenement. Van trouwerijen tot Oktoberfeesten en van muziekvideo’s tot aan congressen. Bij VL-Entertainment staan we voor uw klaar.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor kleine evenementen zoals tuinfeesten. Zo bespreken wij graag de wensen met betrekking tot het licht en geluid in Sittard met u. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen om het perfecte evenement neer te zetten. Vanuit onze ruime voorraad aan licht en geluid kunnen wij vaak inspelen op de wensen van u als klant. Mocht dat niet volstaan dan hebben wij ook het netwerk om net dat licht en geluid te regelen wat u nodig heeft. VL-Entertainment levert enkel top kwaliteit!

Bezorgservice

Naast gratis afhalen is ook bezorging bij u op locatie mogelijk.

Online reserveren

Onze artikelen kunt u eenvoudig online reserveren voor het gewenste aantal dagen.

Scherpe prijzen

Onze huurtarieven zijn scherp, zonder dat u inlevert op kwaliteit of service!

Maatwerk

Zoekt u ook iemand om de materialen te bedienen of ander maatwerk? Dat kan!

Licht en geluid huren Sittard

VL-Entertainment is de specialist voor de verhuur van licht en geluid in Sittard. Met een zeer uitgebreide verhuurlijst staan wij dag in, dag uit voor u klaar. Vanwege het grote aanbod, denk aan onder andere geluidsinstallaties, podiums en microfoons, is het voor de klant soms moeilijk om een keuze te maken. Dit is heel begrijpelijk. Vandaar dat wij op verzoek een 3D tekening maken van de situatie. Dit geeft een beter beeld en zorgt ervoor dat het eenvoudiger is om vanuit onze expertise te komen tot een mooi evenement.

Het voordeel van licht en geluid huren in Sittard is dat er altijd een vrijblijvende overzichtelijke offerte wordt gemaakt. Daarbij komt dat door VL-Entertainment te kiezen als bedrijf voor de verhuur van licht en geluid in Sittard u gegarandeerd een scherpe prijs krijgt. Om de verhuur van licht en geluid nog verder te vereenvoudigen kunt u ook online terecht. Zo kunt u zonder zorgen verder met de organisatie van de rest van het evenement

Bekijk verhuurlijstNeem contact op voor een offerte op maat
licht en geluid kerkrade huren

Kant-en-klare geluidssets van 30 tot 1500 personen, wel zo gemakkelijk!

Geluidsset huren uw feest of partij voor een vast aantal personen, maar weet u niet wat u nodig hebt? Daarvoor hebben wij standaard pakketten op maat.

Bekijk onze pakketten:

  • tot 30 personen
  • tot 50 personen
  • tot 75 personen
  • tot 100 personen
  • tot 150 personen
  • tot 200 personen
  • tot 350 personen
  • tot 500 personen
  • tot 750 personen
  • tot 1500 personen

Geluid huren Sittard

Bij VL-Entertainment kunt u terecht om professioneel geluid te huren in Sittard. Zo bieden wij voor de kleinere thuisfeestjes geluidsets aan die beginnen bij 25 euro. Deze geluidsets zijn ideaal voor thuisfeestjes waar u de muziek boven de mensen uit wilt horen. Een box heeft nu eenmaal meer volume dan die kleine draagbare speakers. Het geluid van deze boxen is natuurlijk ook vele malen beter. Voor de grotere evenementen zijn er grotere professionele boxen die het geluid in de gehele ruimte goed laten klinken. Daarnaast mogen natuurlijk de mengpanelen en de microfoons niet worden vergeten. Bij VL-Entertainment is het tevens mogelijk om instrument microfoons te huren. Ideaal voor concerten of optredens van artiesten met een instrument. Geluid huren in Sittard doet u bij VL-Entertainment!

Licht huren Sittard

Wilt u graag geluid combineren met licht of juist alleen licht huren in Sittard? Dat kan bij VL-Entertainment. Zo bieden wij LED-schermen en beamers voor het tonen van foto’s, video’s of presentaties op bijvoorbeeld congressen. Daarnaast kan er gekozen worden voor bewegende lichteffecten, lampen voor binnen, lampen voor buiten, podium verlichting en lasers. Zo weet u zeker dat er een goede lichtshow wordt gegeven. Vanuit een controller is het mogelijk om het licht vooraf in te stellen of juist tijdens het evenement aan te passen. Het behoort ook tot de mogelijkheden om licht in te laten spelen op het geluid. Een evenement krijgt op deze manier echt een professionele uitstraling. Een geslaagd evenement begint bij lichtverhuur in Sittard van VL-Entertainment!

Hoge kwaliteit

Bovendien werken wij alleen met A-merken

Advies

Graag geven wij bij elke aanvraag passend advies op maat

Expertise

Doordat we samenwerking met onze partners hebben wij extra veel kennis in huis en grote voorraad aan licht en geluid

Offerte

Bovendien altijd een vrijblijvende overzichtelijke offerte
licht en geluid huren nuth

Geluidset huren Sittard

VL-Entertainment begrijpt dat u vooraf niet weet wat u precies wilt. Vandaar dat wij geluidsets hebben samengesteld vanuit onze ervaring met evenementen. Deze geluidsets bevatten de basisonderdelen die voor elk evenement belangrijk zijn. Denk hierbij aan kabels en boxen. Door een geluidset te huren in Sittard weet u zeker dat er een goede basis ligt. Vanuit deze basis kunnen vervolgens verschillende andere apparaten worden toegevoegd zoals lampen of rookmachines.

Licht en geluid huren in Sittard en omstreken

Als VL-Entertainment verhuren wij niet alleen licht en geluid in Sittard, maar ook in de rest van Limburg en zelfs daarbuiten. Een licht- of geluidsklus in Valkenburg, in de buurt van Maastricht of Heerlen is dan ook geen enkel probleem. Verhuurde apparatuur kan op locatie worden bezorgd en daarnaast ook worden opgehaald. Mocht u vragen hebben dan kunnen wij u altijd helpen met advies met betrekking tot de verhuur van licht en geluid in Sittard en de rest van Limburg. VL-Entertainment staat altijd voor u klaar in Sittard, Limburg en zelfs daarbuiten!

Vrijblijvend meer informatie en advies

Heeft u behoefte aan advies op maat of heeft u vragen over welke licht- en geluidsapparatuur het beste bij uw feestgelegenheid past? Wilt u graag meer informatie over onze producten, service en diensten? Aarzel niet en neem contact met ons op. Bel ons op 06 – 24 33 59 15 of stuur een e-mail naar info@vl-entertainment.nl. U kunt ons ook een bericht sturen door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik spullen huren?

Dit kan via onze website of door een mail te sturen of te bellen. Na dat u een aanvraag heeft gedaan krijgt u van ons een bevestiging. Vanaf dan is uw reservering definitief.

 

Moet de apparatuur voor 00:00 uur terug zijn of moet ik 2 dagen huren?

Geen van beide. De spullen huurt u voor 24 uur oftewel 1 dag. Als u dus bijvoorbeeld op zaterdag morgen 11 uur de spullen ophaalt hoeven ze pas zondag morgen 11 uur terug te zijn. De spullen hoeven daarom niet voor 00:00 terug te zijn en u hoeft ook niet voor 2 dagen te huren.

 

Krijg ik kabels bij de apparatuur die ik huur?

Ja, u krijgt alle kabels die nodig zijn om de apparatuur te laten werken meegeleverd. Hiervoor hoeft u niks extra’s te betalen.

 

Ik kan niet vinden wat ik nodig heb?

Het kan zijn dat u net niet uw product vindt. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij u dan toch verder helpen.

 

Ik weet niet wat ik nodig heb voor mijn feest?

Wij kunnen ons voorstellen dat het erg veel en lastig kiezen is. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen u proberen verder te helpen in uw keuze.

 

Waar kan ik betalen?

Dit kan bij het afhalen of afleveren van de gehuurde apparatuur. U hoeft dus niet op voorrand te betalen.

 

Wat moet ik doen bij schade?

Dit kan via mail of via telefoon gemeld. Wij zullen daarna de schade beoordelen en kijken wat repareerbaar is en wat niet

 

Wat te doen bij Diefstal?

Bij diefstal dient u per direct aangifte te doen bij de Politie. Ook moet er schriftelijk aan ons gemeld worden dat de spullen gestolen zijn.

 

Wat moet ik doen als ik spullen kwijt ben?

Dit moet via mail of telefoon aan ons gemeld worden.