Bedrijfsfeest Watersley Sittard

In opdracht van Watersley mochten wij hun personeelsfeest voorzien van licht, geluid en special fx in de oude klooster kapel.

Deconstruct Festival

Voor Deconstruct festival mochten wij voor 800 personen licht, geluid en video schermen leveren. Ook trussen, special FX en personeel leverden wij aan.

4daagse Cuijk

In opdracht van Café Goei Volluk, Toebes en d’n Diño mogen wij al verschillende jaren de pleinfeesten in aanloop naar de 4daagse voorzien van licht en geluid. Voor deze opdracht voorzien we 3 dagen lang de techniek voor verschillende artiesten en dj’s

R.K.V.V. Urmondia 95 jaar

In opdracht van R.K.V.V. Urmondia mochten wij hun feesttent voorzien van licht en geluid. tijdens dit event kwamen verschillende bands en artiesten voorbij. Zoals bijvoorbeeld Q-music the party, Whansinn polka power band en de zingende barmannen. Voor al deze artiesten en bands hebben wij het licht en geluid verzorgd tijdens dit event.

Jublieum Harmonie Internos Epen

In opdracht van Harmonie Internos Epen mochten wij hun jubileum voorzien van licht en geluid. Wij hebben de techniek voorzien voor diverse artiesten maar ook voor het concert van de Harmonie zelf.

Mainstage OLS

In opdracht van Richtig Rex gingen wij met hem mee als geluidsman tijdens zijn optreden op de mainstage van het OLS. We zullen nooit vergeten hoe het is om tijdens het optreden 4000 bezoekers Sweet Caroline te horen meezingen!

Inkom universiteit Maastricht

In opdracht van de universiteit in Maastricht mocht wij hun inkom dagen verzorgen van licht en geluid. Op meerdere locaties door heen heel Maastricht waren wij te vinden met licht, geluid, podium en special fx.

Beaker Blues Night

Voor de Beaker blues night mochten wij de techniek voorzien. Tijdens dit evenement hebben wij voor verschillende Blues bands met onder andere Rob Tognoni het geluid en licht voorzien samen met de bediening hiervan.

Info avond Gemeente Landgraaf

In opdracht van Gemeente Landgraaf. Mochten wij geluid en beeldschermen plaatsen tijden hun info avond over verduurzaming. Hiervoor waren wij te gast bij verschillende locaties doorheen heel de gemeente Landgraaf.

NK wielrennen

In opdracht van Watersley mochten wij geluid bij de finnish en een ledwall van 15m2 plaatsen.

licht en geluid nuth

Ploegen presentatie Watersley sport en talenten park 2023

In opdracht van Watersley Sports & Talentpark mochten wij ook dit jaar de ploegen presentatie voorzien van licht & geluid! Hierbij hebben wij de volledige plaza ingekleurd met de team kleuren van het komende seizoen.  Ook het geluid mochten wij voorzien tijdens de presentatie en after party.

Asta Theater in Beek

Voor het Asta Theater in Beek mochten wij een tijdelijke installatie voorzien zolang dat hun nieuwe vaste installatie nog niet geleverd was. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van vier van onze Electro Voice Etx 35P speakers en 4 van onze nieuw Solid 28 subwoofers. Ook mochten wij hier voor verschillende shows het geluid en licht bedienen. Deze shows liepen uiteen van bands tot aan dj tot aan presentaties.

licht en geluid kerkrade huren

Makado Beek 50 Jaar

In opdracht van Makado Beek. Mochten wij licht en geluid plaatsen door heen de hele Makado. Hiervoor hebben wij meer dan 30 speakers en 2km aan bekabeling gebruikt.

Theater tour Cesar Zuiderwijk

In opdracht van JC Delight mochten wij het licht voorzien voor Cesar Zuiderwijk. Natuurlijk bekend van de band Golden Earring.

Afbouw Pukkelpop main stage

In opdracht van Scheakens mochten wij naar Hasselt voor de afbouw van Pukkelpop. Hier hebben wij met verschillende collega’s gezorgd voor de afbouw van de main stage

Richtig Rex

Richtig Rex is al jaren een fenomeen op de nederlandse en duitse podiums. Deze Duitstalige schlager zanger heeft in al de jaren dat hij actief is al meerdere zalen en feestweides op de kop gezet. VL-entertainment mag voor deze top artiest nu vast het geluid verzorgen. Samen met Richtig Rex komt u ons vast en zeker tegen op een feest bij u in de buurt.

Introductie TU/e

Voor de TU/e verzorgde VL-entertainment ook het licht en het geluid. Bij deze opdracht waren er 2 podiums waar bij elk podium geluid en licht moest voorzien worden tot 750 personen.

Bruiloften

Voor verschillende bruiloften waren wij ook terug te vinden doorheen heel Limburg en ver daarbuiten. Van de ceremonie tot diner tot aan de afterparty hebben wij geluid en licht mogen neerzetten voor inmiddels talloze gelukkig getrouwde koppels.

Fight Against Cancer

Voor het Benefiet concert: Fight Against Cancer heeft VL-entertainment het licht en geluid voorzien. Hierbij werd gebruik gemaakt van de gloednieuwe AED Audio geluidsset. Deze set bestond uit: 6x flex 6, 2x solid 15 en 2x solid 28. Tijdens dit geweldige evenement kwamen er verschillende Rock bands langs die allemaal hun steentje wilde bijdragen aan the fight against cancer.

Top sport

Ook voor verschillende talenten programma’s en top sport clubs hebben wij licht en geluid voorzien. Denk hierbij aan namen zoals VVV-Venlo en Watersley sport en talentpark.

Carnval

Tijdens de carnvalsperiode leverende wij voor: Praalwagens, cafés, feestzalen, Tenten, artiesten, dj’s, bands licht, geluid en special fx. Met opdrachten door heel Limburg en Brabant hebben wij niks te klagen.

Sport events

In opdracht van Hoyer’s gym mochten wij onder andere een Box gala en Wushu event voorzien van licht en geluid. Hierbij hebben wij verschillende sporthallen volgezet met verschillende speakers en lampen.

Presentatie Burgerkracht Limburg

In opdracht van Burgerkracht Limburg mochten wij beamers samen met geluid en podiumdelen leveren. Onze Collega’s zorgenden tijdens de presentatie voor een juiste afstelling van het geluid.

Videoclip opnames

VL-entertainment heeft voor verschillende videoclips de verlichting mogen voorzien. Denk hierbij aan de Videoclip van Kraantje Pappie, Sticks en Jebroer. Hierbij hebben wij telkens een 3d tekening gemaakt en vervolgens de verlichting mogen leveren en programmeren.

Videoclip opname met Jebroer
kleine geluidsinstallatie huren

Kleinere evenementen

Ook voor kleinere evenementen kunt u bij VL-entertainment terecht. Wij verzorgde al voor talloze feesten en andere evenementen licht en geluid voor kleinere gezelschappen.