Afbouw Pukkelpop main stage

In opdracht van Scheakens mochten wij naar Hasselt voor de afbouw van Pukkelpop. Hier hebben wij met verschillende collega’s gezorgd voor de afbouw van de main stage

Bruiloft Chateau Neercan

Voor Verschillende Bruiloften waren wij ook terug te vinden op Chateau Neercan. Voor de Ceremonie tot diner tot aan de afterparty hebben wij geluid en licht mogen neerzetten.

Inkom Universiteit Maastricht

In opdracht van de Universiteit in Maastricht mocht wij hun Inkom dagen verzorgen van licht en geluid. Op meerdere locaties door heen heel Maastricht waren wij te vinden.

Beaker Blues Night

Voor de Beaker blues night mochten wij de techniek voorzien. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van vier van onze Electro Voice Etx 35P speakers en 4 van onze nieuw Solid 28 subwoofers. Tijdens dit evenement hebben wij voor verschillende Blues bands met onder andere Rob Tognoni het geluid en licht voorzien en bedienen.

licht en geluid nuth

Ploegen presentatie Watersley sport en talenten park 2023

In opdracht van Watersley Sports & Talentpark mochten wij ook dit jaar de ploegen presentatie voorzien van licht & geluid! Hierbij hebben wij de volledige plaza ingekleurd met de team kleuren van het komende seizoen.  Ook het geluid mochten wij voorzien tijdens de presentatie en after party.

Asta Theater in Beek

Voor het Asta Theater in Beek mochten wij een tijdelijke installatie voorzien zolang dat hun nieuwe vaste installatie nog niet geleverd was. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van vier van onze Electro Voice Etx 35P speakers en 4 van onze nieuw Solid 28 subwoofers. Ook mochten wij hier voor verschillende shows het geluid en licht bedienen. Deze shows liepen uiteen van bands tot aan dj tot aan presentaties.

licht en geluid kerkrade huren

Fight Against Cancer

Voor het Benefiet concert: Fight Against Cancer heeft VL-entertainment het licht en geluid voorzien. Hierbij werd gebruik gemaakt van de gloednieuwe AED Audio geluidsset. Deze set bestond uit: 6x flex 6, 2x solid 15 en 2x solid 28. Tijdens dit geweldige evenement kwamen er verschillende Rock bands langs die allemaal hun steentje wilde bijdragen aan the fight against cancer.

Richtig Rex

Richtig Rex is al jaren een fenomeen op de nederlandse en duitse podiums. Deze Duitstalige schlager zanger heeft in al de jaren dat hij actief is al meerdere zalen en feestweides op de kop gezet. VL-entertainment mag voor deze top artiest nu de vaste het geluid verzorgen. Samen met Richtig Rex komt u ons vast en zeker tegen op een feest bij u in de buurt.

Carnval 2023

Carnaval 2023 was in een woord GEWELDIG! Met opdrachten door heel Limburg en Brabant hebben wij niks te klagen. Praalwagens, cafés, feestzalen, Tenten, artiesten, dj’s, bands alles was erbij en ook alles was verhuurd. Er beginnen zelfs al opdrachten voor 2024 binnen te komen. Wilt u dus ook graag ontzorgd worden op het gebied van licht en geluid. Kijk dan snel op onze website en reserveer op tijd. Komt u er niet uit? Geen probleem. Onze experts helpen u graag verder met het uitzoeken van de juiste apparatuur.

Top sport

Ook voor verschillende talenten programma’s en top sport clubs hebben wij licht en geluid voorzien. Denk hierbij aan namen zoals VVV-Venlo en Watersley sport en talentpark.

Festivals

Voor het Deconstruct festival mocht VL-entertainment de volledige techniek verzorgen hierbij zijn we met groot geschut richting Laakdal gereden.

Van 3D ontwerp tot realiteit

Bij VL-Entertainment krijgt op verzoek bij een offerte een 3D tekening erbij. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van hoe de locatie zal gaan uitzien. Bij alleen een offerte zal u misschien niet meteen een goed beeld hebben van wat u nu eigenlijk geleverd krijgt. Vandaar dat wij een 3D tekening erbij doen. Daardoor krijgt u alvast een goede preview van hoe uw feest zal gaan uitzien. Zo wordt er niks aan het toeval overgelaten.

Geluid en licht huren tent feest

Tent feesten

Ook tent feesten hebben wij voorzien van licht en geluid. Denk hierbij aan schuttersfeesten, dorpsfeesten en festivals. Bij deze evenement lag de bediening en levering van de gevraagde apparatuur bij VL-entertainment.

Videoclip opnames

VL-entertainment heeft voor verschillende videoclips de verlichting mogen voorzien. Denk hierbij aan de Videoclip van Kraantje Pappie, Sticks en Jebroer. Hierbij hebben wij telkens een 3d tekening gemaakt en vervolgens de verlichting mogen leveren en programmeren.

Videoclip opname met Jebroer

Introductie TU/e

Voor de TU/e verzorgde VL-entertainment ook het licht en het geluid. Bij deze opdracht waren er 2 podiums waar bij elk podium geluid en licht moest voorzien worden tot 750 personen.

Carnaval

Ook voor carnavals activiteit hebben licht en geluid mogen verzorgen. Zowel voor grootte als kleine toepassingen. Dit zowel in Limburg als in Brabant. Denk hierbij aan feestzalen tot 1200 personen tot een klein cafe voor 30 personen. Alles is mogelijk.

Licht en geluid voor evenementen
kleine geluidsinstallatie huren

Kleinere evenementen

Ook voor kleinere evenementen kunt u bij VL-entertainment terecht. Wij verzorgde voor talloze feesten en andere evenementen licht en geluid.

Bruiloften

VL-entertainment heeft voor verschillende bruiloften licht en geluid mogen voorzien. Hierbij hebben wij de volledige techniek uit handen genomen, zodat de bruid en bruidegom optimaal konden genieten van deze speciale dag.

Geluid en licht huren bruiloft