Bent u op zoek naar een artiest die alles kan voor uw feestje? Jojo de zingende dj is van alle markten thuis. Zo zorgt u er met een zingende dj voor dat u zowel een dj als ook live zang heeft door dezelfde persoon. Bij VL-Entertainment kunt u JoJo de zingende dj inhuren voor een middag of avond vol plezier en een leuke afwisseling tussen dj-muziek en live zang. Een zingende dj inhuren heeft als groot voordeel dat u maar een iemand hoeft in te huren in plaats van een losse dj en een losse live-act. Bij VL-Entertainment zijn we dan ook erg trots dat we deze Dj ter beschikking hebben voor onze klanten.

Een extra boost met een zingende dj

Een feest zonder leuke en goede muziek is natuurlijk geen echt feest. De muziek is vaak hetgeen wat bepaalt hoe geslaagd een avond is. Bij VL-Entertainment helpen we u dan ook graag om dit aspect helemaal in orde te krijgen zonder dat u zelf een boel hoeft te regelen. Door te kiezen voor het inhuren van een dj zorgt u voor een professionele uitstraling in Maastricht of elders in Limburg. Naast dat uw feest een professionele uitstraling krijgt, zorgt u natuurlijk ook voor goede muziek en geluid door te kiezen voor een dj.

Met een zingende dj zorgt u daarnaast nog eens voor een extra boost van uw feest. Live optredens zijn vaak een extra sfeermaker tijdens een feest. Deze dj kan zowel de rol vervullen van een dj als ook van een zanger. Door een zingende dj in te huren slaat u dus twee vliegen in een klap. U hoeft zich dan ook geen zorgen meer te maken over het entertainment en de muziek gedurende de hele avond. Met de zingende dj heeft u dus geen geregel meer met meerdere artiesten en dj’s.

Nu te boeken:

Bezorgservice

Naast onze ophaalservice kan de apparatuur ook op locatie bezorgd worden

Hoge kwaliteit

Bovendien werken wij alleen met A-merken

Online huren

Ook met een online verhuur platform met winkelwagen

Advies

Graag geven wij bij elke aanvraag passend advies op maat

Scherpe prijs

Ook garant voor scherpe prijzen

Bediening

Tevens te huren met of zonder bediening

Expertise

Doordat we samenwerking met onze partners hebben wij extra veel kennis in huis en grote voorraad aan licht en geluid

Offerte

Bovendien altijd een vrijblijvende overzichtelijke offerte

Een totaalpakket met JoJo de zingende dj

Als u kiest voor JoJo de zingende dj bij VL-Entertainment, dan ontvangt u echt het totaalpakket. Zo hoeft u het geluid en zelfs de lichten niet meer zelf te regelen. Het boeken van deze dj bij ons betekent dus dat u ook alles op het gebied van licht en geluid erbij krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dj booth en de truss dj booth, maar ook boxen en lampen horen bij het pakket van onze zingende dj. U kunt er uiteraard altijd zelf voor kiezen om het licht of geluid nog extra uit te breiden met de vele materialen op onze website. Zo kan een (min) rookmachine bijvoorbeeld nog een extra leuk effect geven voor uw feest. Ook extra licht kan het feest extra aankleden en nog spectaculairder maken.

Doordat u met onze zingende dj altijd een totaalpakket ontvangt nemen we een hoop geregel van u weg. U hoeft zich dan ook geen zorgen meer te maken over het geluid en de muziek gedurende de avond. Een zingende dj inhuren draait bij ons dus zeker niet alleen om de dj, maar ook om alle toebehoren.

Feest dj Maastricht
feest Dj Maastricht

Onze zingende dj met veel talent

Ongeacht welk genre u in gedachten had voor uw feest, onze zingende dj draait het graag voor u. Het motte van JoJo de zingende dj is dan ook: u vraagt wij draaien. Verzoekjes zijn dus altijd welkom en JoJo zal altijd proberen deze aanvragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Uiteraard zal er altijd vooraf aan het feest samen worden overlegt wat u verwachtingen en wensen zijn op het gebied van muziek. Op deze manier probeert de dj zo veel mogelijk muziek te draaien in het gewenste genre.

Ook op het gebied van live muziek zijn de mogelijkheden ruim. JoJo de zingende dj kan zingen in meerdere talen zoals Nederlands, Limburgs, Duits en Engels. Ook qua genres zijn er ruime mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan echte feestmuziek zoals Snollebollekes, maar ook echte meezingers of romantische muziek behoort tot het repertoire van deze artiest. Uw wensen zullen altijd op voorhand worden besproken en eventuele speciale aanvragen voor muziek kunnen altijd via YouTube worden doorgestuurd.

Alles voor een geslaagd feest bij VL-Entertainment

Bij VL-Entertainment kunt u terecht voor al het materiaal dat u nodig heeft om uw feest of evenement een succes te laten worden. Zo kunt u bij ons dus terecht voor de zingende dj, maar ook voor al het ander licht en geluid voor uw feest. Als u zelf geen verstand heeft van licht en geluid kunt u de bediening ook door ons laten doen. Als u contact opneemt zullen we u altijd op een persoonlijke manier adviseren over het beste materiaal om uw feest een succes te laten worden.