Wilt u een geslaagd feestje organiseren in Maastricht? Dan helpen wij u graag aan een feest-dj Maastricht om een gegarandeerd leuke avond te hebben. Bij VL-Entertainment hebben we alles wat u nodig heeft om uw evenement te laten slagen. Denk hierbij aan geluid, licht en special effects, maar dus ook een feest-dj Maastricht kunt u bij ons huren. Door een dj Maastricht huren hoeft u zich de gehele avond geen zorgen te maken over de muziek en het entertainment.

 

Feest-dj Maastricht met velen kwaliteiten

Kiezen voor een feest-dj Maastricht bij VL-Entertainment betekent een gegarandeerde geslaagde avond. Met name door de velen kwaliteiten van onze feest-dj krijgt uw feestje een echte boost van entertainment. Onze feest-dj Maastricht JoJo is namelijk een zingende dj die zowel dj is als ook zanger. Door dj JoJo te boeken slaat u dus twee vliegen in een klap doordat u zowel live muziek hebt als ook een dj. Onze feest-dj Maastricht heeft meerdere kwaliteiten waardoor u niet ook nog eens een losse zanger hoeft in te huren. Bij het boeken van onze feest-dj Maastricht kan onze dj circa 3 x 30 minuten live zang uitvoeren. Zo heeft u de gehele avond leuke afwisseling van dj-muziek en live muziek door dezelfde persoon.

Nieuw in de verhuur

Bezorgservice

Naast onze ophaalservice kan de apparatuur ook op locatie bezorgd worden

Hoge kwaliteit

Bovendien werken wij alleen met A-merken

Online huren

Ook met een online verhuur platform met winkelwagen

Advies

Graag geven wij bij elke aanvraag passend advies op maat

Scherpe prijs

Ook garant voor scherpe prijzen

Bediening

Tevens te huren met of zonder bediening

Expertise

Doordat we samenwerking met onze partners hebben wij extra veel kennis in huis en grote voorraad aan licht en geluid

Offerte

Bovendien altijd een vrijblijvende overzichtelijke offerte

Breed scala aan muziek met onze feest-dj Maastricht

Wilt u dus graag een feest-dj boeken in Maastricht? Dan zit u bij VL-Entertainment meer dan goed. Onze feest-dj treedt zowel live op als dat hij plaatjes draait achter de dj booth. Voor beide activiteiten kent hij een breed scala aan muziek in een hoop verschillende talen. Voor de liveoptredens kan onze feest-dj zowel in het Nederlands, Limburgs, Duits als ook Engels zingen. Onze dj heeft een groot aantal liedjes om uit te kiezen in diverse talen, maar verzoekjes zijn altijd welkom. Ook voor het dj aspect geldt het concept van ‘u vraagt wij draaien’. Verzoekjes zijn dan ook altijd welkom bij onze feest-dj Maastricht waardoor u de muziekstijl geheel zelf kunt bepalen. Voordat de dj zal komen optreden op uw feest kunt u in overleg al meerdere nummers aanvragen. Heeft u dus een favoriete artiest? Stuur een aantal liedjes via YouTube door naar onze feest-dj Maastricht en maak er een top feest van.

 

Een dj huren Maastricht voor het complete plaatje

Een dj huren Maastricht bij VL-Entertainment betekent dat u echt kiest voor het gehele plaatje. Een feest-dj boeken Maastricht betekent bij ons dan ook dat zowel het licht en het geluid is inbegrepen. U hoeft dus geen los materiaal meer te huren om het geluid of het licht in orde te maken. Afhankelijk van welk pakket u kiest, kunt u bepalen voor hoeveel mensen het geluid moet zijn. Omdat VL-Entertainment een expert is in licht en geluid kunt u bij ons ook zeker terecht voor het uitbreiden van de geluids- en lichtinstallaties. Als u bijvoorbeeld nog extra special effects wilt toevoegen aan uw evenement, dan kunt u denken aan het gebruik van rookmachines of confetti shooters.

Feest dj Maastricht
feest Dj Maastricht

VL-Entertainment voor een geslaagd evenement

Bij VL-Entertainment helpen we u graag om uw evenement zo professioneel mogelijk te maken. U kunt bij ons dan ook niet alleen terecht voor een feest-dj Maastricht, maar ook voor al het anders dat u nodig heeft voor het slagen van uw evenement. Denk bijvoorbeeld een aan de uitgebreide geluidsinstallaties of lampen die u kunt huren voor kleine of grote evenementen. Het maakt bij ons niet uit of je veel of weinig verstand hebt van geluid en licht. Bij VL-Entertainment kunt u namelijk altijd persoonlijke hulp verwachten om de juiste materialen te vinden.

Zoals al eerder verteld kunt u bij VL-Entertainment dus terecht voor het huren van geluid en licht voor allerlei soorten evenementen. Toch stoppen wij niet bij alleen het huren van de materialen en kunt u dus ook bij ons terecht voor de bediening van de producten. Naast een Maastricht dj huren kunt u bij ons ook terecht voor mensen om de geluid- en lichtinstallaties te bedienen. Bij VL-Entertainment willen we er graag voor zorgen dat u zo veel mogelijk ontlast wordt en alles heeft wat u nodig heeft voor een knallend evenement. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen over passend advies voor uw evenement.

Hoeft u geen feest DJ, maar wilt u geluid en licht huren in Kerkrade? Dat kan gelukkig! Hier verhuren we ook allerlei apparatuur!