Heeft u binnenkort een feestje, bruiloft of ander evenement en heeft u daar licht of geluid voor nodig? Zoek dan niet verder en huur uw apparatuur bij VL-entertainment. Bij ons bent u aan het juiste adres voor levering van het best mogelijk licht en geluid in Roermond. Aan de hand van apparatuur met uitstekende kwaliteit zorgen wij ervoor dat uw evenement zonder twijfel een feestje wordt! Als verhuur bedrijf zijn wij zeer betrouwbaar, doordat wij ten alle tijden uw tevredenheid op de eerste plek zetten. We helpen u graag met het geven van advies om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Hierbij hoeft u niet de hoofdprijs te betalen, maar kunt u ervoor kiezen om licht en geluid te huren nabij Roermond. Uw evenement, uw gasten en u verdienen namelijk de beste beleving voor de laagst mogelijke prijs. En dat is waar wij bij VL-entertainment samen met u voor gaan zorgen!

Waarom licht en geluid huren in Roermond

Het organiseren van een evenement kan zeer stressvol zijn. Het is daarom fijn als u van te voren weet dat zowel het licht als geluid goed geregeld is. Bij VL-entertainment bent u verzekerd van het best mogelijke licht en geluid uit Roermond. Ook bent u ten alle tijden verzekerd van goed werkende apparaten. Wij zorgen er namelijk voor dat u apparaten ontvangt die gegarandeerd werken. Daarnaast heeft u geen last van ruimte gebrek, omdat u de rest van het jaar geen licht en geluid hoeft op te slaan. Al met al een licht en geluid huren in Roermond een goedkoop en passend alternatief voor eenmalig gebruik.

Nieuw in de verhuur

Bezorgservice

Naast onze ophaalservice kan de apparatuur ook op locatie bezorgd worden

Hoge kwaliteit

Bovendien werken wij alleen met A-merken

Online huren

Ook met een online verhuur platform met winkelwagen

Advies

Graag geven wij bij elke aanvraag passend advies op maat

Scherpe prijs

Ook garant voor scherpe prijzen

Bediening

Tevens te huren met of zonder bediening

Expertise

Doordat we samenwerking met onze partners hebben wij extra veel kennis in huis en grote voorraad aan licht en geluid

Offerte

Bovendien altijd een vrijblijvende overzichtelijke offerte

Licht huren Roermond

Wanneer u licht wilt huren in Roermond voor uw evenement helpen wij u graag verder. Wij bieden verschillende mogelijkheden, zodat u altijd wel een lichtset vindt die bij uw evenement past. Zowel voor evenementen binnen als buiten hebben wij lampen die u kunt gebruiken. Daarnaast heeft u nog verschillende opties in de effecten die de lichten geven. Zo hebben wij bewegende licht effecten of kunt u kiezen voor lasers. Samen met u kijken we naar wat u graag wilt neerzetten, wat uw budget is en wanneer u de benodigdheden nodig heeft. We vinden het zeer belangrijk dat u tevreden bent over de bestelde producten. Om deze reden geven wij u dan ook de mogelijk om een 3D ontwerp aan te vragen. Door gebruik te maken van deze tekening kunnen wij u een realistisch beeld geven over het eindresultaat.

Geluidsset huren Roermond

Bij VL-entertainment weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om goed geluid te hebben voor de leukste muziek. Want zeg nou zelf, wat is een feestje zonder goede muziek?! Een geluidsset huren in Roermond is de beste optie om uw evenement van professioneel geluid te voorzien. Hierbij wordt van te voren de ruimte besproken, zodat wij u kunnen verzekeren van het beste geluid. Niet alleen in Roermond zorgen wij voor de beste geluidssets, ook in de regio van Nuth, Sittard en Weert staan wij voor u klaar.

licht en geluid maastricht
licht en geluid roermond

Beste licht en geluid huren in Roermond

Bij VL-entertainment zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van licht en geluid. Doordat wij niet zijn vergeten hoe belangrijk deze onderdelen zijn, hoe klein het feestje ook is, zijn wij uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf. Wij helpen graag om evenementen in Roermond nét dat kleine beetje leuker te maken door goed licht en geluid te verzorgen. Samen zorgen we ervoor dat de beleving op uw evenement verbetert en het altijd een succes is. Vanwege het feit dat wij ondertussen al meer dan 3 jaar in de licht en geluid branche zitten, weten wij precies wat u nodig heeft. Wij helpen u dan ook graag met licht en geluid huren in Roermond en geven u met veel plezier het juiste advies. De apparaten beschikken over de best mogelijke techniek. Wij hebben altijd wel een geluid en lichtset die bij uw evenement past.