Heeft u binnenkort een feestje, bruiloft of ander evenement en heeft u daar licht of geluid voor nodig? Zoek dan niet verder en huur uw apparatuur bij VL-entertainment. Bij ons bent u aan het juiste adres voor levering van het best mogelijk licht en geluid in Roermond. Aan de hand van apparatuur met uitstekende kwaliteit zorgen wij ervoor dat uw evenement zonder twijfel een feestje wordt!

Als verhuur bedrijf zijn wij zeer betrouwbaar, doordat wij te allen tijde uw tevredenheid op de eerste plek zetten. We helpen u graag met het geven van advies om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Hierbij hoeft u niet de hoofdprijs te betalen, maar kunt u ervoor kiezen om licht en geluid te huren nabij Roermond. Wij bezorgen de producten op locatie, maar u kunt ook kiezen om de bestelling af te halen bij ons in Nuth. Uw evenement, uw gasten en u verdienen namelijk de beste beleving voor de laagst mogelijke prijs. En dat is waar wij bij VL-entertainment samen met u voor gaan zorgen!

Bezorgservice

Naast gratis afhalen in Nuth,
is ook bezorging bij u op locatie mogelijk.

Online reserveren

Onze artikelen kunt u eenvoudig online reserveren voor het gewenste aantal dagen.

Scherpe prijzen

Onze huurtarieven zijn scherp, zonder dat u inlevert op kwaliteit of service!

Maatwerk

Zoekt u ook iemand om de materialen te bedienen of ander maatwerk? Dat kan!

Waarom licht en geluid huren in Roermond

Het organiseren van een evenement kan zeer stressvol zijn. Het is daarom fijn als u van tevoren weet dat zowel het licht als geluid goed geregeld is. Bij VL-entertainment bent u verzekerd van het best mogelijke licht en geluid uit Roermond. Ook bent u te allen tijde verzekerd van goed werkende apparaten. Wij zorgen er namelijk voor dat u apparaten ontvangt die gegarandeerd werken. Daarnaast heeft u geen last van ruimte gebrek, omdat u de rest van het jaar geen licht en geluid hoeft op te slaan. Al met al een licht en geluid huren in Roermond een goedkoop en passend alternatief voor eenmalig gebruik. U kunt de producten komen afhalen in Nuth of laten bezorgen op locatie!

Bekijk verhuurlijstNeem contact op voor een offerte op maat
licht en geluid kerkrade huren

Kant-en-klare geluidssets van 30 tot 1500 personen, wel zo gemakkelijk!

Geluidset huren uw feest of partij voor een vast aantal personen, maar weet u niet wat u nodig hebt? Daarvoor hebben wij standaard pakketten op maat.

Bekijk hieronder onze pakketten:

Licht huren Roermond

Wanneer u licht wilt huren in Roermond voor uw evenement helpen wij u graag verder. Wij bieden verschillende mogelijkheden, zodat u altijd wel een lichtset vindt die bij uw evenement past. Zowel voor evenementen binnen als buiten hebben wij lampen die u kunt gebruiken. Daarnaast heeft u nog verschillende opties in de effecten die de lichten geven. Zo hebben wij bewegende licht effecten of kunt u kiezen voor lasers. Samen met u kijken we naar wat u graag wilt neerzetten, wat uw budget is en wanneer u de benodigdheden nodig heeft. We vinden het zeer belangrijk dat u tevreden bent over de bestelde producten. Om deze reden geven wij u dan ook de mogelijk om een 3D ontwerp aan te vragen. Door gebruik te maken van deze tekening kunnen wij u een realistisch beeld geven over het eindresultaat.

Geluidsset huren Roermond

Bij VL-entertainment weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om goed geluid te hebben voor de leukste muziek. Want zeg nou zelf, wat is een feestje zonder goede muziek?! Een geluidsset huren in Roermond is de beste optie om uw evenement van professioneel geluid te voorzien. Hierbij wordt van te voren de ruimte besproken, zodat wij u kunnen verzekeren van het beste geluid. Niet alleen in Roermond zorgen wij voor de beste geluidssets, ook in de regio van Heerlen, bij Sittard en rondom Weert staan wij voor u klaar.

Hoge kwaliteit

Bovendien werken wij alleen met A-merken

Advies

Graag geven wij bij elke aanvraag passend advies op maat

Expertise

Doordat we samenwerking met onze partners hebben wij extra veel kennis in huis en grote voorraad aan licht en geluid

Offerte

Bovendien altijd een vrijblijvende overzichtelijke offerte
licht en geluid huren nuth

Beste licht en geluid huren in Roermond

Bij VL-entertainment zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van licht en geluid. Doordat wij niet zijn vergeten hoe belangrijk deze onderdelen zijn, hoe klein het feestje ook is, zijn wij uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf. Wij helpen graag om evenementen in Roermond nét dat kleine beetje leuker te maken door goed licht en geluid te verzorgen. Samen zorgen we ervoor dat de beleving op uw evenement verbetert en het altijd een succes is. Vanwege het feit dat wij ondertussen al meer dan 3 jaar in de licht en geluid branche zitten, weten wij precies wat u nodig heeft. Wij helpen u dan ook graag met licht en geluid huren in Roermond en geven u met veel plezier het juiste advies. De apparaten beschikken over de best mogelijke techniek. Wij hebben altijd wel een geluid en lichtset die bij uw evenement past.

Bent u geïnteresseerd om licht en geluid te huren in Sittard? Dat kan! Wij verhuren onze apparatuur ook in Sittard.

Vrijblijvend meer informatie en advies

Heeft u behoefte aan advies op maat of heeft u vragen over welke licht- en geluidsapparatuur het beste bij uw feestgelegenheid past? Wilt u graag meer informatie over onze producten, service en diensten? Aarzel niet en neem contact met ons op. Bel ons op 06 – 24 33 59 15 of stuur een e-mail naar info@vl-entertainment.nl. U kunt ons ook een bericht sturen door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik spullen huren?

Dit kan via onze website of door een mail te sturen of te bellen. Na dat u een aanvraag heeft gedaan krijgt u van ons een bevestiging. Vanaf dan is uw reservering definitief.

 

Moet de apparatuur voor 00:00 uur terug zijn of moet ik 2 dagen huren?

Geen van beide. De spullen huurt u voor 24 uur oftewel 1 dag. Als u dus bijvoorbeeld op zaterdag morgen 11 uur de spullen ophaalt hoeven ze pas zondag morgen 11 uur terug te zijn. De spullen hoeven daarom niet voor 00:00 terug te zijn en u hoeft ook niet voor 2 dagen te huren.

 

Krijg ik kabels bij de apparatuur die ik huur?

Ja, u krijgt alle kabels die nodig zijn om de apparatuur te laten werken meegeleverd. Hiervoor hoeft u niks extra’s te betalen.

 

Ik kan niet vinden wat ik nodig heb?

Het kan zijn dat u net niet uw product vindt. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij u dan toch verder helpen.

 

Ik weet niet wat ik nodig heb voor mijn feest?

Wij kunnen ons voorstellen dat het erg veel en lastig kiezen is. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen u proberen verder te helpen in uw keuze.

 

Waar kan ik betalen?

Dit kan bij het afhalen of afleveren van de gehuurde apparatuur. U hoeft dus niet op voorrand te betalen.

 

Wat moet ik doen bij schade?

Dit kan via mail of via telefoon gemeld. Wij zullen daarna de schade beoordelen en kijken wat repareerbaar is en wat niet

 

Wat te doen bij Diefstal?

Bij diefstal dient u per direct aangifte te doen bij de Politie. Ook moet er schriftelijk aan ons gemeld worden dat de spullen gestolen zijn.

 

Wat moet ik doen als ik spullen kwijt ben?

Dit moet via mail of telefoon aan ons gemeld worden.