Bent u op zoek naar licht en geluid in Sittard? Zoek niet verder! Bij VL-Entertainment huurt u heel eenvoudig licht en geluid voor elk evenement. Van trouwerijen tot Oktoberfeesten en van muziekvideo’s tot aan congressen. Bij VL-Entertainment staan we voor uw klaar. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor kleine evenementen zoals tuinfeesten. Zo bespreken wij graag de wensen met betrekking tot het licht en geluid in Sittard met u. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen om het perfecte evenement neer te zetten. Vanuit onze ruime voorraad aan licht en geluid kunnen wij vaak inspelen op de wensen van u als klant. Mocht dat niet volstaan dan hebben wij ook het netwerk om net dat licht en geluid te regelen wat u nodig heeft. VL-Entertainment levert enkel top kwaliteit!

Licht en geluid huren Sittard

VL-Entertainment is de specialist voor de verhuur van licht en geluid in Sittard. Met een zeer uitgebreide verhuurlijst staan wij dag in, dag uit voor u klaar. Vanwege het grote aanbod is het voor de klant soms moeilijk om een keuze te maken. Dit is heel begrijpelijk. Vandaar dat wij op verzoek een 3D tekening maken van de situatie. Dit geeft een beter beeld en zorgt ervoor dat het eenvoudiger is om vanuit onze expertise te komen tot een mooi evenement. Het voordeel van licht en geluid huren in Sittard is dat er altijd een vrijblijvende overzichtelijke offerte wordt gemaakt. Daarbij komt dat door VL-Entertainment te kiezen als bedrijf voor de verhuur van licht en geluid in Sittard u gegarandeerd een scherpe prijs krijgt. Om de verhuur van licht en geluid nog verder te vereenvoudigen kunt u ook online terecht. Zo kunt u zonder zorgen verder met de organisatie van de rest van het evenement.

Nieuw in de verhuur

Bezorgservice

Naast onze ophaalservice kan de apparatuur ook op locatie bezorgd worden

Hoge kwaliteit

Bovendien werken wij alleen met A-merken

Online huren

Ook met een online verhuur platform met winkelwagen

Advies

Graag geven wij bij elke aanvraag passend advies op maat

Scherpe prijs

Ook garant voor scherpe prijzen

Bediening

Tevens te huren met of zonder bediening

Expertise

Doordat we samenwerking met onze partners hebben wij extra veel kennis in huis en grote voorraad aan licht en geluid

Offerte

Bovendien altijd een vrijblijvende overzichtelijke offerte

Geluid huren Sittard

Bij VL-Entertainment kunt u terecht om professioneel geluid te huren in Sittard. Zo bieden wij voor de kleinere thuisfeestjes geluidsets aan die beginnen bij 25 euro. Deze geluidsets zijn ideaal voor thuisfeestjes waar u de muziek boven de mensen uit wilt horen. Een box heeft nu eenmaal meer volume dan die kleine draagbare speakers. Het geluid van deze boxen is natuurlijk ook vele malen beter. Voor de grotere evenementen zijn er grotere professionele boxen die het geluid in de gehele ruimte goed laten klinken. Daarnaast mogen natuurlijk de mengpanelen en de microfoons niet worden vergeten. Bij VL-Entertainment is het tevens mogelijk om instrument microfoons te huren. Ideaal voor concerten of optredens van artiesten met een instrument. Geluid huren in Sittard doet u bij VL-Entertainment!

Licht huren Sittard

Wilt u graag geluid combineren met licht of juist alleen licht huren in Sittard? Dat kan bij VL-Entertainment. Zo bieden wij LED-schermen en beamers voor het tonen van foto’s, video’s of presentaties op bijvoorbeeld congressen. Daarnaast kan er gekozen worden voor bewegende lichteffecten, lampen voor binnen, lampen voor buiten, podium verlichting en lasers. Zo weet u zeker dat er een goede lichtshow wordt gegeven. Vanuit een controller is het mogelijk om het licht vooraf in te stellen of juist tijdens het evenement aan te passen. Het behoort ook tot de mogelijkheden om licht in te laten spelen op het geluid. Een evenement krijgt op deze manier echt een professionele uitstraling. Een geslaagd evenement begint bij lichtverhuur in Sittard van VL-Entertainment!

Licht en geluid Sittard
Licht en geluid Sittard

Geluidset huren Sittard

VL-Entertainment begrijpt dat u vooraf niet weet wat u precies wilt. Vandaar dat wij geluidsets hebben samengesteld vanuit onze ervaring met evenementen. Deze geluidsets bevatten de basisonderdelen die voor elk evenement belangrijk zijn. Denk hierbij aan kabels en boxen. Door een geluidset te huren in Sittard weet u zeker dat er een goede basis ligt. Vanuit deze basis kunnen vervolgens verschillende andere apparaten worden toegevoegd zoals lampen of rookmachines.

Licht en geluid huren in Sittard en omstreken

Als VL-Entertainment verhuren wij niet alleen licht en geluid in Sittard, maar ook in de rest van Limburg en zelfs daarbuiten. Een licht- of geluidsklus in Valkenburg, Maastricht of Heerlen is dan ook geen enkel probleem. Verhuurde apparatuur kan op locatie worden bezorgd en daarnaast ook worden opgehaald. Mocht u vragen hebben dan kunnen wij u altijd helpen met advies met betrekking tot de verhuur van licht en geluid in Sittard en de rest van Limburg. VL-Entertainment staat altijd voor u klaar in Sittard, Limburg en zelfs daarbuiten!