Producten nieuwe indeling

Over ons

Wij zijn VL-entertainment!

VL-entertainment is een bedrijf dat licht, geluid en special effects verhuurt in Limburg. Maar niet alleen in Limburg. Ook voor het huren van licht, geluid en special effects buiten Limburg kunt u bij ons terecht.

Inmiddels bestaat VL-entertainment al 5 jaar en hebben wij verschillende soorten werken mogen uitvoeren. Eerst voerde VL-entertainment alleen kleinere opdrachten uit, zoals achtertuinfeestjes, verjaardagen, 25 jaar getrouwd, enzovoorts. Inmiddels werken wij ook met grotere opdrachten, zoals schuttersfeesten, oktoberfeesten, gala’s, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, enzovoorts. Ondanks deze grote opdrachten zijn wij niet vergeten hoe wij tot deze grotere opdrachten zijn gekomen, dit is dan ook de reden dat VL-entertainment nog steeds kleinere geluids- en lichtinstallaties aanbiedt.

Wat doen wij 

Kortom heel veel! Van de complete techniek op evenementen en festivals tot aan een verjaardag in het lokale café. Niks is te gek voor ons. Dit doen wij voornamelijk in Limburg maar ook buiten de provincie zijn wij regelmatig terug te vinden. Voor deze feesten hebben wij alle spullen in eigen beheer met een ruime voorraad. Ook hebben wij een bezorg- en installatie service. Heeft u geen vervoer of heeft u hulp nodig met het installeren van de spullen, dan kunt u gebruik maken van deze service. Wij nemen het volledig transport incl. het op- en afbouwen en afstellen van de installatie dan volledig uit uw handen.

Ons doel

Ons doel is: hoe groot of hoe klein het evenement ook is, wij staan altijd voor kwaliteit tegen betaalbare tarieven. Dit houdt in dat wij altijd bereikbaar zijn voor advies en een verblijvende offerte op maat. Hier willen wij zo open en transparant als mogelijk in zijn. Dit houdt in dat wij alle prijzen en materialen op een overzichtelijke website hebben staan. De prijs die u in de winkelmand ziet staan is ook de echte prijs. Hier komen geen kosten achteraf meer bij. Om een zo goed mogelijk advies te geven gaan wij dan ook regelmatig op bijscholingen en bezoeken we beurzen om up-to-date te blijven met de nieuwste technieken. Neem gerust eens een kijkje in onze verhuurlijst.

×

Hallo!

Heeft u vragen aarzel dan niet en vraag het een van onze specialisten.

× Hoe kan ik u helpen?