Top sport

Ook voor verschillende talenten programma’s en top sport clubs hebben wij licht en geluid voorzien. Denk hierbij aan namen zoals VVV-Venlo en Watersley sport en talentpark.

Festivals

Voor het Deconstruct festival mocht VL-entertainment de volledige techniek verzorgen hierbij zijn we met groot geschut richting Laakdal gereden.

Van 3D ontwerp tot realiteit

Bij VL-Entertainment krijgt op verzoek bij een offerte een 3D tekening erbij. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van hoe de locatie zal gaan uitzien. Bij alleen een offerte zal u misschien niet meteen een goed beeld hebben van wat u nu eigenlijk geleverd krijgt. Vandaar dat wij een 3D tekening erbij doen. Daardoor krijgt u alvast een goede preview van hoe uw feest zal gaan uitzien. Zo wordt er niks aan het toeval overgelaten.

Geluid en licht huren tent feest

Tent feesten

Ook tent feesten hebben wij voorzien van licht en geluid. Denk hierbij aan schuttersfeesten, dorpsfeesten en festivals. Bij deze evenement lag de bediening en levering van de gevraagde apparatuur bij VL-entertainment.

Videoclip opnames

VL-entertainment heeft voor verschillende videoclips de verlichting mogen voorzien. Denk hierbij aan de Videoclip van Kraantje Pappie, Sticks en Jebroer. Hierbij hebben wij telkens een 3d tekening gemaakt en vervolgens de verlichting mogen leveren en programmeren.

Videoclip opname met Jebroer

Introductie TU/e

Voor de TU/e verzorgde VL-entertainment ook het licht en het geluid. Bij deze opdracht waren er 2 podiums waar bij elk podium geluid en licht moest voorzien worden tot 750 personen.

Carnaval

Ook voor carnavals activiteit hebben licht en geluid mogen verzorgen. Zowel voor grootte als kleine toepassingen. Dit zowel in Limburg als in Brabant. Denk hierbij aan feestzalen tot 1200 personen tot een klein cafe voor 30 personen. Alles is mogelijk.

Licht en geluid voor evenementen
kleine geluidsinstallatie huren

Kleinere evenementen

Ook voor kleinere evenementen kunt u bij VL-entertainment terecht. Wij verzorgde voor talloze feesten en andere evenementen licht en geluid.

Bruiloften

VL-entertainment heeft voor verschillende bruiloften licht en geluid mogen voorzien. Hierbij hebben wij de volledige techniek uit handen genomen, zodat de bruid en bruidegom optimaal konden genieten van deze speciale dag.

Geluid en licht huren bruiloft