Licht en geluid zijn over het algemeen een van de belangrijkste dingen om aan te denken bij het organiseren van een evenement of een feestje. Zonder het horen van muziek kan er bijvoorbeeld niet gedanst worden. En hoe leuk is het om een feestje op te leuken met gekke verlichting. Bij VL-Entertainment kunt u terecht voor het licht en geluid huren in Valkenburg en omstreken. Bij VL-Entertainment hebben we een erg breed aanbod om uw evenement of feestje echt te laten slagen. Zelfs zonder enige kennis over licht en geluid helpen wij u graag verder.

Bezorgservice

Naast gratis afhalen is ook bezorging bij u op locatie mogelijk.

Online reserveren

Onze artikelen kunt u eenvoudig online reserveren voor het gewenste aantal dagen.

Scherpe prijzen

Onze huurtarieven zijn scherp, zonder dat u inlevert op kwaliteit of service!

Maatwerk

Zoekt u ook iemand om de materialen te bedienen of ander maatwerk? Dat kan!

Het belang van licht en geluid

Licht en geluid is erg belangrijk bij een groot evenement. Zonder de juiste boxen kan de muziek bijvoorbeeld niet goed worden afgespeeld. Vooral als het evenement draait om de muziek, is het geluid erg belangrijk. Geluid huren in Valkenburg doe je dan ook bij VL-Entertainment. We hebben namelijk hoogstaande apparatuur van de beste kwaliteit. Door geluid te huren bij ons bent u dan ook verzekerd van goed geluid zodat iedereen lekker kan dansen op het evenement. Daarnaast is het ook niet leuk om in het donker te staan tijdens een feestje. Door gebruik te maken van verschillende lampen in diverse kleuren kunt u ervoor zorgen dat uw feestje echt gezellig wordt. Lichten geven namelijk een echte sfeer aan uw evenement. Bij VL-Entertainment kunt u gelukkig ook terecht voor licht huren in Valkenburg.

Bekijk verhuurlijstNeem contact op voor een offerte op maat
licht en geluid kerkrade huren

Kant-en-klare geluidssets van 30 tot 1500 personen, wel zo gemakkelijk!

Geluid set huren voor een vast aantal personen, maar weet u niet wat u nodig hebt? Daarvoor hebben wij standaard pakketten op maat.

Bekijk hieronder onze pakketten:

Passend advies voor licht en geluid Valkenburg

Bij VL-Entertainment krijgt u altijd passend advies voor uw evenement. Wilt u dus licht en geluid huren in Valkenburg, dan zorgen wij ervoor dat u goed geadviseerd wordt over de beste materialen. U kunt bij ons dan ook zeker terecht als u nog helemaal geen ervaring heeft met licht en geluid. Dankzij ons brede aanbod en passend advies hebben wij ook een ruim aanbod voor mensen met nog geen ervaring in licht en geluid. Licht en geluid huren in Valkenburg doet u dan ook het beste bij VL-Entertainment. Ook als u al veel ervaring heeft met licht en geluid en een groot evenement wilt organiseren, kunt u bij ons terecht. Onze jarenlange ervaring in licht en geluid kan helpen met nieuwe inzichten krijgen.

Licht en geluid huren Valkenburg met bediening

Als u al veel ervaring heeft in licht en geluid huren, dan zult u waarschijnlijk weten dat de bediening van het licht en geluid niet altijd even simpel is. Voor onervaren mensen in licht en geluid hebben wij zeker bepaalde materialen in ons assortiment die makkelijk te bedienen zijn. Mocht u een groter evenement gaan organiseren, dan is er vaak groter geschut nodig. Als u zelf geen team voor licht en geluid heeft, dan kan VL-Entertainment hier zeker bij helpen. Bij het huren van licht en geluid in Valkenburg kiest u namelijk zelf of u bediening wilt voor uw licht en geluidsinstallaties.

Hoge kwaliteit

Bovendien werken wij alleen met A-merken

Advies

Graag geven wij bij elke aanvraag passend advies op maat

Expertise

Doordat we samenwerking met onze partners hebben wij extra veel kennis in huis en grote voorraad aan licht en geluid

Offerte

Bovendien altijd een vrijblijvende overzichtelijke offerte
licht en geluid huren nuth

Licht en geluid huren Valkenburg voor alle evenementen

Bij VL-Entertainment hebben wij een extreem groot aanbod op het gebied van licht en geluid. Door ons grote aanbod aan materialen is eigenlijk geen enkel evenement te groot voor ons. Zo kunt u bij VL-entertainment terecht voor het organiseren van concerten, festivals en nog veel meer. Licht en geluid huren in Valkenburg doet u dan ook zeker het best bij VL-Entertainment. Door ons brede aanbod hebben wij dus eigenlijk voor ieder evenement wel een passende oplossing. Laat u zeker niet afschrikken door de mogelijkheden voor grote evenementen. U kunt namelijk ook heel goed licht en geluid huren in Valkenburg voor kleine evenementen. Door onze scherpe prijs en makkelijke bediening kunt u ook licht en geluid huren voor tuinfeesten of andere kleinere evenementen.

VL-Entertainment voor heel Limburg en daarbuiten

Buiten licht en geluid huren in Valkenburg, kunt u bij VL-Entertainment ook terecht voor evenementen en feestjes buiten Valkenburg. Bij VL-Entertainment kunt u namelijk licht en geluid huren door heel Limburg, maar ook daarbuiten. Licht en geluid huren kan dus ook heel goed in HeerlenMaastricht of nabij Kerkrade. Bent u dus op zoek naar licht en geluid tegen een betaalbare prijs? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen! Voor welk evenement dan ook, VL-Entertainment staat graag voor u klaar met passend advies en de beste materialen.

Vrijblijvend meer informatie en advies

Heeft u behoefte aan advies op maat of heeft u vragen over welke licht- en geluidsapparatuur het beste bij uw feestgelegenheid past? Wilt u graag meer informatie over onze producten, service en diensten? Aarzel niet en neem contact met ons op. Bel ons op 06 – 24 33 59 15 of stuur een e-mail naar info@vl-entertainment.nl. U kunt ons ook een bericht sturen door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik spullen huren?

Dit kan via onze website of door een mail te sturen of te bellen. Na dat u een aanvraag heeft gedaan krijgt u van ons een bevestiging. Vanaf dan is uw reservering definitief.

 

Moet de apparatuur voor 00:00 uur terug zijn of moet ik 2 dagen huren?

Geen van beide. De spullen huurt u voor 24 uur oftewel 1 dag. Als u dus bijvoorbeeld op zaterdag morgen 11 uur de spullen ophaalt hoeven ze pas zondag morgen 11 uur terug te zijn. De spullen hoeven daarom niet voor 00:00 terug te zijn en u hoeft ook niet voor 2 dagen te huren.

 

Krijg ik kabels bij de apparatuur die ik huur?

Ja, u krijgt alle kabels die nodig zijn om de apparatuur te laten werken meegeleverd. Hiervoor hoeft u niks extra’s te betalen.

 

Ik kan niet vinden wat ik nodig heb?

Het kan zijn dat u net niet uw product vindt. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij u dan toch verder helpen.

 

Ik weet niet wat ik nodig heb voor mijn feest?

Wij kunnen ons voorstellen dat het erg veel en lastig kiezen is. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen u proberen verder te helpen in uw keuze.

 

Waar kan ik betalen?

Dit kan bij het afhalen of afleveren van de gehuurde apparatuur. U hoeft dus niet op voorrand te betalen.

 

Wat moet ik doen bij schade?

Dit kan via mail of via telefoon gemeld. Wij zullen daarna de schade beoordelen en kijken wat repareerbaar is en wat niet

 

Wat te doen bij Diefstal?

Bij diefstal dient u per direct aangifte te doen bij de Politie. Ook moet er schriftelijk aan ons gemeld worden dat de spullen gestolen zijn.

 

Wat moet ik doen als ik spullen kwijt ben?

Dit moet via mail of telefoon aan ons gemeld worden.