Wanneer u opzoek bent naar licht en geluid in Weert is huren een goede optie. Bij VL-entertainment bieden wij verschillende apparaten aan die ervoor zorgen dat uw evenement compleet wordt gemaakt. Laserlampen, beweeglichtinstallatie of een geluidsset voor 30 personen? Alles kan bij VL-entertainment. Doordat wij al meer dan drie jaar ervaring hebben met licht en geluid verhuren in Weert, zorgen wij ervoor dat uw evenement een groot succes wordt. Dit doen wij door enkel apparatuur met uitstekende kwaliteit te verhuren. Doordat de apparaten van zeer hoge kwaliteit zijn, kunnen we garanderen dat deze het hele evenement mee zullen gaan. Als bedrijf zijn wij zeer betrouwbaar en verhuren wij niet alleen licht en geluid in Weert, maar ook in de buurt van Sittard en Roermond. Bij ons hoeft u niet de hoofdprijs te betalen als u kiest om licht en geluid te huren in Weert. Samen zorgen we ervoor dat uw gasten en u de verdiende beleving krijgen.

Huurmogelijkheden in Weert en omstreken

Onze medewerkers zijn zeer gespecialiseerd in licht en geluid. Hierdoor kunnen zij u goed helpen om de best mogelijke keuze te maken. Ook hebben zij jarenlange ervaring opgebouwd en weten hoe belangrijk goed licht en geluid is tijdens een evenement. Hoe groot of hoe klein het evenement ook is, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet vergeten hoe belangrijk deze onderdelen tijdens een evenement zijn, ook al is deze kleinschalig. In al die jaren zijn wij beschikbaar gebleven voor licht en geluid huren in Weert voor kleine evenement. Dit heeft er namelijk voor gezorgd dat wij ooit zijn kunnen beginnen en dat wij hebben kunnen groeien tot een succesvol bedrijf. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het licht en geluid gedurende het hele evenement werken.

Nieuw in de verhuur

Bezorgservice

Naast onze ophaalservice kan de apparatuur ook op locatie bezorgd worden

Hoge kwaliteit

Bovendien werken wij alleen met A-merken

Online huren

Ook met een online verhuur platform met winkelwagen

Advies

Graag geven wij bij elke aanvraag passend advies op maat

Scherpe prijs

Ook garant voor scherpe prijzen

Bediening

Tevens te huren met of zonder bediening

Expertise

Doordat we samenwerking met onze partners hebben wij extra veel kennis in huis en grote voorraad aan licht en geluid

Offerte

Bovendien altijd een vrijblijvende overzichtelijke offerte

Licht huren in Weert

Licht huren in Weert kan soms een behoorlijke zoektocht zijn, u wilt natuurlijk leuke afwisseling qua verlichting en dat alles blijft werken. Gelukkig hoeft u door VL-entertainment niet meer verder te zoeken. Wij zijn namelijk de beste keuze wanneer het gaat om licht huren in Weert. Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten licht, zodat u altijd de juiste set vindt die bij uw evenement past. Ten eerste heeft u de keuze uit licht voor buiten of voor binnen. Het is voor ons van groot belang na te gaan waar de verlichting zal komen te staan in verband met het weer. Wanneer dat duidelijk is, wordt er gekeken naar de soort verlichting die u graag wilt hebben. Hierbij heeft u ook meerdere mogelijkheden zoals lasers, podiumverlichting of bewegende licht effecten. Uiteraard is het aan u om te bepalen welke verlichting u graag wilt hebben. Twijfelt u of wilt u toch graag advies van een van onze specialisten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u namelijk graag aan de prefecte belichting!

Licht en geluid Weert
Licht en geluid Weert

Geluid huren Weert

Naast licht kunt u bij ons ook een geluidsset huren in Weert. Met een geluidsset brengt u uw feest of evenement naar het volgende niveau. Geluid huren in Weert gaat samen met een gesprek met een van onze professionals. In dit gesprek wordt de grootte van de ruimte en het gezelschap besproken. Zo weten wij wat het bereik en sterkte van het geluid moet worden. Aan de hand van deze informatie zullen wij uiteraard met u overleggen wat voor u de beste optie is. In dit gesprek komt u samen met een van onze professionals tot een akkoord. Binnen een mum van tijd heeft u het beste geluid op uw evenement.

Waarom licht en geluid huren in Weert

Licht huren in Weert moet natuurlijk passen bij uw thema en de rest van het decor. Daarom bieden wij bij VL-entertainment de optie aan om een 3D ontwerp van uw locatie te maken. De tekening wordt op schaal gemaakt zodat zowel wij als u kunnen zien hoe het licht in de ruimte zal vallen. Deze tekening zorgt ervoor dat wij u een realistisch beeld kunnen geven over het eindresultaat.